Blog

ALWIN – “ Geef het even wat tijd”

today17 november 2023 4

Achtergrond
share close

Met de release van “Geeft het even wat tijd” laat de sympathieke zanger uit Zeeland weer van zich horen. Met volop optredens in de agenda in Nederland en België belooft het voor Alwin een mooie jaar te worden We leven allemaal in een snelle tijd. Na corona kwam alles weer op gang en pakten we ons leven weer in sneltrein vaart op. Alwin bezingt met deze nieuwe single het feit dat we juist overal weer wat meer tijd voor moet nemen. Ook al zit het een beetje tegen of loopt het allemaal wat anders. Natuurlijk alles met een knipoog! Bij deze single is er een mooi videoclip gemaakt. Dit is geen standaard videoclip, maar kruipt Alwin in de huid klomp van een klompenmaker. Deze clip boeit dan ook van de eerste tot de
laatste minuut. Van Alwin verschenen al eerder tracks als ‘De trein naar het geluk”, ‘Ik Leef M’n Eigen Leven’, ‘Happy in de Zon ’, ‘Leef Met ’N Lach’ en vele andere singles die zowel in Nederland als België airplay kregen. Ook was hij te zien bij o.a. RTL Boulevard, SBS Shownieuws en Tros Muziekfeest op het Plein.

Volg Alwin via:
http://www.alwin.nu
https://www.facebook.com/zangerAlwin/
https://www.instagram.com/alwinrennen

Geschreven door Cor Winkels

Rate it

Opmerkingen plaatsen (0)

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (*)

Luister via mobiel
QR-Mobiel-luisteren
Artiest VD Week
Radio players

Nu Speelt
Logo-Gegevens

Nu Speelt:

0%