Niet gecategoriseerd

Colin Meijer brengt z’n allereerste single ‘Is Het Die Blik Van Jou’ uit bij Smaragd Music

today17 november 2023 13

Achtergrond
share close

Met z’n allereerste single ‘Is het Die Blik Van Jou’ probeert Colin Meijer de aandacht te krijgen van het publiek dat graag op de dansvloer vertoeft en natuurlijk ook aan de luisteraars van de Nederlandstalige radiostations. Het 22-jarige talent uit Rotterdam dook hiervoor de studio van Manfred Recordings in om meteen beslagen ten ijs te komen. Dat is met deze productie meer dan gelukt. De officiële cd-presentatie vindt plaats op vrijdag 24 november 2023 bij uitgaansgelegenheid ‘Café Het Wapen van Maasdijk, Cornelis Houtmanplein 11a te Maasdijk. Meewerkende artiesten zijn: Ray Sanders, Jan Raats, Edwin van der Toolen, Zangeres Yill, Beau Justin, Sandy Struijs en Riny Valentijn. De aanvang is vanaf 19.00 uur
en de entree is geheel gratis. Daarna hoopt hij via een grote landelijke promotietour z’n naamsbekendheid te vergroten.

Colin: ‘Ik ben opgegroeid op een camping in Oisterwijk. Elk weekend gingen we daarnaartoe en tijdens een bonte avond is eigenlijk mijn zangcarrière gestart op 16-jarige leeftijd. Iedereen mocht daar een act doen en natuurlijk kon ik niet achterblijven. Volgens het aanwezige publiek had ik talent en moest daar iets mee gaan doen, maar ik had geen idee hoe. Ik heb eerst al geluidsman ervaring in het vak opgedaan. Daar heb ik connecties gemaakt en pakte af en toe zelf de microfoon bij optredens van andere artiesten. Dat is uiteindelijk uitgegroeid tot eigen optredens, waarvan de meesten in de regio Rotterdam plaatsvinden. Een kennis (Ber) van mij die ook op de camping stond benaderde mij een tijdje geleden met een bijzonder voorstel.

Als ik op zijn evenementen het geluid verzorgde zou hij regelen dat ik een single op mocht nemen. Hij bracht me in contact met Manfred Jongenelis. Voor mij was Manfred totaal onbekend. Ik had nog nooit van hem gehoord. Tijdens het kennismakingsgesprek kwam ik er pas achter hoeveel producties hij voor ontzettend veel artiesten had gemaakt. Manfred had al een idee wat bij mij zou passen en is vervolgens gaan schrijven en componeren. Daar is ‘Is Het Die Blik Van Jou’ het resultaat van geworden. Ik moet eerlijk zeggen dat ik perplex stond van het nummer. De muziekstijl past perfect bij mijn leeftijdscategorie en daar kan ik wel mee voor de dag komen. Manfred bracht mij in contact met Robby Langendorff van Smaragd Music.

Hij had er wel oren na om deze single op zijn label uit te brengen. Helaas kan Ber dit alles niet meer meemaken. Hij is onlangs overleden……’ De single ‘Is Het Die Blik Van Jou’ verschijnt bij Smaragd Music en is vanaf 10 november 2023 te streamen bij de bekende platforms. De clip, opgenomen door Karl Kaspers, is te bewonderen op YouTube en de socials van Colin.

Geschreven door Cor Winkels

Rate it

Opmerkingen plaatsen (0)

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (*)

Luister via mobiel
QR-Mobiel-luisteren
Artiest VD Week
Radio players

Nu Speelt
Logo-Gegevens

Nu Speelt:

0%