Blog

De Fabriek – Meziek oet de fabriek

today17 november 2023 7

Achtergrond
share close

De gelegenheidsband De Fabriek bestaat uit Dik Pomp – Harm Tabak – Be Schmaal en Roeof van der Velde. Het zijn artiesten die deze single hebben opgenomen in de aanloop naar het concert van 8 december welke ze geven in Theater van Beresteyn te Veendam samen met Sproakwoater, Krzysztof Groen, Irene Wilkens, Fries Wolma, Bart Kruizinga en Evert Kruizinga, Eltje Doddema, Hennie Dolsma en Benni Drent. Als gast van buiten de fabriek komt Dion Bouwes, de zanger van de band Steernvanger, langs. Wij hopen dat deze single in uw programma wordt opgenomen en dat u melding wil maken van het unieke concert van 8 december a.s. Mede namens de artiesten heel veel dank .

Kaartverkoop en meer informatie overĀ het concertĀ  klik hier

Geschreven door Cor Winkels

Rate it

Opmerkingen plaatsen (0)

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (*)

Luister via mobiel
QR-Mobiel-luisteren
Artiest VD Week
Radio players

Nu Speelt
Logo-Gegevens

Nu Speelt:

0%