Blog

DJ Brambo ft. Donny de Redder – De redders van de Zee

today24 november 2023 10

Achtergrond
share close

Nadat de Harlinger DJ Brambo vorig jaar vriend en vijand verraste met het lied “The Passion” (met daarin inhoudelijke kritiek op de hoge kosten voor het EO spektakel the Passion) komt hij nu met een nieuwe plaat.

DJ Brambo is vrijwilliger bij de KNRM. Hij vaart van uit de haven van Harlingen. Brambo dacht dat het een goed idee zou zijn om deze organisatie eens in het zonnetje te zetten. Dit mede vanwege het feit dat de KNRM volgend jaar 200 jaar bestaat.

Samen met Donny de Redder, die als vrijwilliger vanuit IJmuiden werkt, werd er een lied voor de KNRM opgenomen.

De KNRM is een organisatie die geen subsidie van de overheid ontvangt. De club draait op giften en legaten. De mensen die hiervoor actief zijn doen dat vrijwillig en ontvangen daarvoor geen salaris. De KNRM heeft in haar bestaan al menige drenkeling van de verdrinkingsdood gered.

Onder de professionele leiding van producer Dylan van der Feen werd er een aanstekelijke ode aan de KNRM opgenomen. Daarna werd er door Waterlander Media een lekkere natte clip gefilmd.

Op 18 november a.s., tijdens het jaarlijkse gala van de KNRM in Huis Ter Duin in Noordwijk, wordt de single gepresenteerd.   

DJ Brambo zong het op prachtige wijze en Donny de Redder maakte zijn debuut als rapper.

Geschreven door Cor Winkels

Rate it

Opmerkingen plaatsen (0)

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (*)

Luister via mobiel
QR-Mobiel-luisteren
Artiest VD Week
Radio players

Nu Speelt
Logo-Gegevens

Nu Speelt:

0%