Blog

Ralf Beitner – Tell Me

today24 november 2023 7

Achtergrond
share close

Welkom bij mijn muziek. Je wordt uitgenodigd om te luisteren naar enkele nummers die ik in de loop der jaren heb geschreven. Liedjes schrijven en spelen is een van mijn favoriete dingen om te doen. Het is een manier om mijn stemmingen en emoties in balans te brengen. Het helpt me om te ontspannen en om te gaan met dingen die mij of om me heen overkomen. Veel van de nummers, maar niet allemaal, hebben te maken met mijn eigen ervaringen. Sommige hebben te maken met het leven van andere mensen en sommige zijn slechts fictief. Ik richt me tot mensen die zich kunnen herkennen in de woorden en muziek die ik heb geschreven. Dan krijgt het liedje dat oorspronkelijk alleen voor mij een betekenis had, ineens een betekenis voor hen. Dat vind ik altijd heel bijzonder. Dus bied ik mijn muziek aan aan degenen die zich op de een of andere manier voelen zoals ik me voel. Bedankt voor het luisteren!

Geschreven door Cor Winkels

Rate it

Opmerkingen plaatsen (0)

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (*)

Luister via mobiel
QR-Mobiel-luisteren
Artiest VD Week
Radio players

Nu Speelt
Logo-Gegevens

Nu Speelt:

0%