Blog

Jessey Fields betreedt de Nederlandse muziekscene met krachtige debuutsingle “Dansen In M’n Eentje”

today1 december 2023 12

Achtergrond
share close

Nederland – Jessey Fields maakt haar indrukwekkende entree in de Nederlandse muziekwereld met haar veelbelovende debuutsingle “Dansen In M’n Eentje.” Het is de opmaat naar een veelbelovende carrière voor deze getalenteerde artiest, die al op jonge leeftijd haar passie voor muziek ontdekte.

De opkomst van Jessey Fields begon met een aantal opvallende covers op Instagram, waarvan één de aandacht trok van niemand minder dan Henk Dissel. Dit leidde tot een bijzondere samenwerking, resulterend in het prachtige duet “Tijdbom,” geproduceerd door de ervaren Marcel Fisser en Edwin de Groot.

Het feit dat Jessey Fields de kans kreeg om samen te werken met zulke gerenommeerde professionals, is een duidelijk bewijs van haar vastberadenheid om haar muzikale reis naar nieuwe hoogten te brengen. Haar toewijding aan het vak en haar unieke artistieke reis, gevormd door een achtergrond in topsport, waaronder taekwondo, dans bij Lucia Marthas en talloze uren in de studio, getuigen van haar doorzettingsvermogen.

“Het onmogelijke mogelijk maken door middel van doorzetten” is niet alleen een motto voor Jessey Fields, maar ook de drijvende kracht achter haar ambitie. Met haar unieke stemgeluid, indrukwekkende dansvaardigheden en vastberadenheid belooft Jessey Fields een verfrissende toevoeging te worden aan de Nederlandse muziekwereld.

Henk Dissel, die Jessey Fields ontdekte en haar talent herkende, deelt zijn enthousiasme: “Toen ik haar ontmoette, wist ik dat zij de persoon is die kan groeien in de muziekwereld. Deze debuutsingle is slechts het begin. Ik ben vastbesloten om alle kansen te benutten en kijk uit naar wat de toekomst gaat brengen.”

Jessey Fields heeft recentelijk getekend bij HD Music, wat veelbelovend is voor haar toekomst in de muziekindustrie. Met haar debuutsingle markeert ze slechts het begin van een opwindende reis. Jessey Fields kijkt vol vertrouwen naar de toekomst en is vastbesloten om alle kansen te grijpen die op haar pad komen.

Met haar unieke stem, danskunsten en doorzettingsvermogen is Jessey Fields een artiest om in de gaten te houden. De Nederlandse muziekwereld kan zich verheugen op de opkomst van deze veelbelovende ster.

Geschreven door Cor Winkels

Rate it

Opmerkingen plaatsen (0)

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (*)

Luister via mobiel
QR-Mobiel-luisteren
Artiest VD Week
Radio players

Nu Speelt
Logo-Gegevens

Nu Speelt:

0%