Blog

MASAJO – Coming home for Christmas

today1 december 2023 8

Achtergrond
share close

Sander, Maarten en Johan, drie bedreven muzikanten uit Joure, vonden elkaar toevallig tijdens een exclusief uitwisselingsproject wat leidde tot de oprichting van hun band Masajo. Gedreven door de gezamenlijke ambitie om een eigentijdse kersthit te componeren, streven ze naar een nieuwe evergreen die zich kan meten met het tijdloze werk van bijvoorbeeld Mariah Carey en Chris Rea. In het hart van Friesland smeden ze met Masajo een muzikaal nalatenschap dat niet alleen de kerstsfeer nieuw leven inblaast, maar ook een blijvende indruk achterlaat in het feestelijke muzikale erfgoed.

Naast het ontstaan van Coming home for Christmas, heeft dit trio ook ambitie om andere genres te ontdekken. Masajo duikt wekelijks de studio in om nieuwe idee├źn uit te werken.

Geschreven door Cor Winkels

Rate it

Opmerkingen plaatsen (0)

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (*)

Luister via mobiel
QR-Mobiel-luisteren
Artiest VD Week
Radio players

Nu Speelt
Logo-Gegevens

Nu Speelt:

0%