Blog

Sébastiaan – SOS

today1 december 2023 3

Achtergrond
share close

Het is Sébastiaan wederom gelukt om een idee door producer Frank Verkooyen van The Boom! Music studio om te laten toveren tot een plaat waarvan je er geen 13 in een dozijn van vindt. Het betreffende nummer’ SOS’ heeft net iets meer pop-invloeden dan z’n voorgaande singles. Het maken van muziek omschrijft de Hagenees als werk. Het schrijven van teksten inmiddels als een soort therapie en ook als een uit de hand gelopen hobby. Dat doet hij overigens niet alleen voor zichzelf. Samen met Frank Verkooyen heeft hij ook al voor een aantal artiesten nummers geproduceerd waarvoor Sébastiaan dan verantwoordelijk is voor de tekst en Frank voor de muziek.

Sébastiaan: ‘In ‘SOS’ geef ik de eerste twee regels al aan waar het lied over gaat, namelijk dat je zo gek en blind op iemand bent dat je wilt dat ze je ziet. Dat is dan net zoiets als een noodkreet en dat is nou precies de betekenis van een SOS. Ik denk dat het regelmatig voorkomt dat iemand denkt van shit….nu moet ik aan de slag en even heel goed m’n best doen om een relatie met die persoon aan te gaan. Als ik me dan verdiep in zo’n onderwerp ga ik ervoor zitten en dan gaat eigenlijk alles vanzelf. ‘SOS’ heb ik in 20 minuten uit de hoge hoed getoverd. Ondertussen heb ik zoveel liedjes op de plank liggen dat ik kan kiezen wat ik de komende jaren uit wil brengen.’

‘SOS’, uitgebracht door TeamHolland Music, is vanaf 29 november 2023 streamingsdiensten te beluisteren. De clip, die Sébastiaan samen met z’n zoon Owen in de kleuren zwart wit heeft geproduceerd, is te bewonderen op Youtube.

Geschreven door Cor Winkels

Rate it

Opmerkingen plaatsen (0)

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (*)

Luister via mobiel
QR-Mobiel-luisteren
Artiest VD Week
Radio players

Nu Speelt
Logo-Gegevens

Nu Speelt:

0%