Blog

Hickory Hank – Autumn Leaf

today8 december 2023 6

Achtergrond
share close
Is het lang geleden? Neuh dat valt eigenlijk reuze mee.  Dus niet zo heel lang geleden kwamen een aantal, voor elkaar redelijk onbekende, muzikanten bijeen om hun voorliefde voor Country en Americana ,in het bijzonder, te delen. Gezamenlijke helden vonden de mannen al snel in Johnny Cash, Hank Williams en Gram Parsons. Ook is er een gezamenlijke voorliefde voor de wat meer traditionele instrumenten.  Daar verstaan ze gitaar, mandoline, banjo, basukulele en wat verder zoal ter tafel komt, onder.
Vanuit hun stadje aan de Rijn, zijn de mannen langzaam, maar gestaag bezig een stevige livereputatie op te bouwen. En zijn ze graag geziene gasten op en af het podium. Gezien hun instrumentarium, hebben  ze bewegingsvrijheid om in ieder gezellig hoekje te spelen. Sterker dat vinden ze misschien wel het allerleukst. Gezegend met stemmen als nachtegaaltjes, is de meerstemmige zang echt van toegevoegde waarde.
Naast het spelen van covers, is er inmiddels ook ingezet op het schrijven, spelen en opnemen van eigen materiaal.

Geschreven door Cor Winkels

Rate it

Opmerkingen plaatsen (0)

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (*)

Luister via mobiel
QR-Mobiel-luisteren
Artiest VD Week
Radio players

Nu Speelt
Logo-Gegevens

Nu Speelt:

0%