Blog

Wilfred Belles & Willeke Schonewille – Voor iedereen de allermooiste dagen

today8 december 2023 4

Achtergrond
share close

Wilfred en Willeke bundelen wederom hun krachten gezamenlijk in de studio en komen nu met een kerstnummer getiteld “Voor iedereen de allermooiste dagen” dit alles is al ontstaan bij hun opname van een eerder uitgebrachte single “Wat een ander ook zegt” een cover van Andre Hazes. Dit is al hun tweede duet single in korte tijd en ze voorspellen dat er wel meer samen gewerkt gaat worden in de studio om meer liedjes samen uit te brengen tenslotte staan ze beide al meer als 30 jaar vriendschap naast
elkaar ze hebben dus al het nodige samen meegemaakt. Iedereen droomt toch van een mooi en lang vriendschap vooral met kerst willen zij met hun kerstnummer vreugde en blijdschap brengen.

Hun eerste kerstnummer samen “Voor iedereen de allermooiste dagen” is een mooi eindproduct geworden met bijbehorende videoclip waarvoor ze afgereisd zijn naar “Tuincentrum de Boet” in “Hoogwoud”. Het nummer is opgenomen in de studio van Roy Otters te Apeldoorn die ook verantwoordelijk is voor de videoclipopname. Deze single is te beluisteren op alle portals en bijbehorende videoclip is te zien onder andere op “Youtube”. Het kerstnummer is ondergebracht op het label van “Anro Productions” en zal vanaf vandaag overal te beluisteren zijn. Voor boekingen en/of informatie omtrent Wilfred Belles / Willeke Schoonewille kunt u contact opnemen met Jacqueline Faure via tel: 06 14 54 57 00 of Jacquelineffaure@gmail.com .

Wij wensen iedereen Prettige Feestdagen en een Gelukkig Nieuwjaar toe.
Veel liefs van,
Wilfred Belles en Willeke Schoonewille

Geschreven door Cor Winkels

Rate it

Opmerkingen plaatsen (0)

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (*)

Luister via mobiel
QR-Mobiel-luisteren
Artiest VD Week
Radio players

Nu Speelt
Logo-Gegevens

Nu Speelt:

0%