Blog

Marco Talsma kiest voor zijn nieuwe single met de Titel “ONMISBAAR”.

today15 december 2023 10

Achtergrond
share close

De hoofdrol speelster van zijn leven, is zijn moeder het begin van zijn Puzzel! Het zingen van Nederlandstalige muziek is iets wat Marco Talsma in huiselijke kring al vele jaren graag doet, en mee is op gegroeid. Na zijn eerste nummer “Ga nooit meer van huis”, een cover van Vader Abraham werd het tijd voor een eigen nummer. Een nummer waarvan hij al wist die ga ik ooit maken. Iets wat hij zelf heeft meegemaakt 35 jaar geleden toen hij nog een jong mannetje was verloor hij zijn moeder, zijn alles, zijn
wereld stortte in. Daardoor hij geen afscheid meer heeft kunnen nemen van haar, op het moment dat zij om hem vroeg, het heeft altijd een grote inpakt op hem gehad want hoe ga je daar mee om! Dit was het begin van de Puzzel, zoals Marco zelf zegt. Hij ging eerst op zoek naar een producer via Priscilla Ophof kwam hij bij Richard Poot terecht die hem in contact bracht met John Collee voor het schrijven van de tekst, samen met zijn vrouw Kitty, zijn John en zij tot dit nummer gekomen ONMISBAAR.

Richard begreep precies wat hij bedoelde en is er mee aan de slag gegaan met de juiste instrumenten Bij een optreden bij Rita Young kwam Marco in contact met de 15 jarige Jamiro een veel belovende accordeonist die ook in de clip te zien zal zijn. De keuze voor Accordeon in de hoofdrol was simpel dat was het instrument waar zijn moeder groot fan van was. Bram Heimens heeft de mooie gepaste foto’s verzorgt en MartinMedia heeft de hoes ontworpen. De Clip wordt verzorgt door Ron Schmid van VisualsMedia en zijn assistent Said Bounadir. In de clip speelt zijn kleinzoon Rayvano, de jonge Marco, wat ook gelijk weer een mooi stukje van de puzzel is geworden. Het uitbrengen van zijn CD wordt verzorgt door Adrian Drost van CD Hamster Music. Marco vindt dit alles heel spannend hij hoop met dit nummer mensen te raken, die het zelfde hebben meegemaakt als hij, het overdragen van emotie en gevoel, precies waar dit nummer voor bedoeld is. Marco zijn nieuwe singel ONMISBAAR is vanaf 14 December verkrijgbaar en te beluisteren via de bekende download portels en streaming diensten. De clip is te bewonderen via YouTube en de bekende sosials van Marco.

Geschreven door Cor Winkels

Rate it

Opmerkingen plaatsen (0)

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (*)

Luister via mobiel
QR-Mobiel-luisteren
Artiest VD Week
Radio players

Nu Speelt
Logo-Gegevens

Nu Speelt:

0%