Blog

Mike Noye ft. Party DJ Rudie Jansen – Hitmedley

today15 december 2023 4

Achtergrond
share close

De uit Tilburg afkomstige zanger Mike Noye timmert alweer 10 jaar aan de weg. Dit vierde hij onlangs met de release van zijn eerste album ‘Bijna Alles – 10 Jaar Mike Noye’ met daarop een overzicht van zijn singles van de afgelopen 10 jaar. Als bonus staat er ook een exclusieve Hitmedley op dit album, welke nu op veler verzoek ook als single verschijnt. De medley werd gemixt door Party DJ Rudie Jansen, die eerder met succes soortgelijke hitmedleys maakte voor o.a. De Alpenzusjes en Rudy de Wit.

Geschreven door Cor Winkels

Rate it

Opmerkingen plaatsen (0)

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (*)

Luister via mobiel
QR-Mobiel-luisteren
Artiest VD Week
Radio players

Nu Speelt
Logo-Gegevens

Nu Speelt:

0%