Blog

‘Nick Nicolai Lanceert nieuwe single Blijf bij mij.

today15 december 2023 10

Achtergrond
share close

Zanger Nick Nicolai , meest bekend van Hollands Got Talent lanceert zijn nieuwe single ‘Blijf bij mij.
De mooiste en warmste stem van het land gaat door merg en been met zijn nieuwe Nederlandstalige single. “Blijf bij mij” kiest Nick resoluut voor puurheid, voor zachtheid, voor liefde. Een lied recht uit het hart met een indringende tekst over de Liefde. Een thema waar iedereen mee te maken heeft. In tijden van donkerte en kilte hoopt Nick met zijn muziek troost te brengen. Kruip onder een warm deken, luister en geniet.

Nick heeft het uitzonderlijke talent om met een paar noten alle haren op je lijf in bloei te laten komen. Een stem die de deur van je hart opent, zomaar, zonder te kloppen. Nick Nicolai. Nick Nicolai (26) groeide op in Haastrecht en is bij het grote publiek bekend geworden door het winnen van Hollands Got Talent. Blijf bij mijn is tot stand gekomen omdat ik het origineel van Tom Jones i never fall in love again een te gek nummer vindt. De komende jaren hoop ik nog meer Nederlands talige muziek uit te brengen. NICK NICOLAI IS BACK!

“Blijf bij mij” werd gecomponeerd door Dillon Lewis, geschreven door Henny Thijssen. De bijbehorende videoclip is gemaakt door Ron Schmid (Visuals media), Plugger Dennis van der Kraan zorgt voor de landelijke promotie. ‘’Blijf bij mij’’ is wereldwijd beschikbaar via alle gangbare download- en streamingdiensten waaronder Spotify, iTunes & Apple Music, Google Play, YouTube, e.v.a.

Geschreven door Cor Winkels

Rate it

Opmerkingen plaatsen (0)

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (*)

Luister via mobiel
QR-Mobiel-luisteren
Artiest VD Week
Radio players

Nu Speelt
Logo-Gegevens

Nu Speelt:

0%