Blog

Carrie Romero – I Walk On Faith

today20 december 2023 7

Achtergrond
share close

Carrie Romero is een zangeres en songwriter bij Clarksville Creative Sound, bekend van haar single “I Walk On Faith”. Ze heeft een achtergrond in het basisonderwijs en heeft gestudeerd aan Colorado Christian University, waar ze van 2006 tot 2010 student was.

Carrie Romero heeft een indrukwekkende carrière als singer-songwriter en heeft haar creatieve geluid laten horen bij Clarksville Creative Sound. Haar single “I Walk On Faith” getuigt van haar artistieke expressie en haar vermogen om met muziek een boodschap van geloof over te brengen.

Naast haar muzikale carrière heeft Carrie ook ervaring in het onderwijs. Ze heeft Elementary Education gestudeerd, wat haar wellicht heeft geholpen bij het vormgeven van haar benadering van muziek en haar vermogen om inspirerende boodschappen over te brengen.

Carrie Romero woont momenteel in Richardson en komt oorspronkelijk uit Aurora, Colorado. Haar artistieke reis en haar betrokkenheid bij onderwijsinstellingen zoals Children’s Learning Adventure-West Plano en Children’s Lighthouse getuigen van haar veelzijdigheid en toewijding aan zowel muziek als onderwijs. Haar muzikale werk en bijdragen aan de creatieve gemeenschap maken haar tot een opmerkelijke figuur binnen de muziekscene en daarbuiten.

Geschreven door Cor Winkels

Rate it

Opmerkingen plaatsen (0)

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (*)

Luister via mobiel
QR-Mobiel-luisteren
Artiest VD Week
Radio players

Nu Speelt
Logo-Gegevens

Nu Speelt:

0%