Blog

Sabina Engels lanceert haar debuut single “Lach Maar” in dubbele versie.

today20 december 2023 4

Achtergrond
share close
Sabina Engels lanceert haar debuut single “Lach maar” in dubbele versie. Met de feestdagen voor de deur leek het haar wel leuk om hiervan ook een “kerstversie” te maken. Beide versies zijn opgenomen in de studio van Roy Otters en komen beide uit met bijbehorende videoclip op het label van “Anro Productions”. Sabina is geboren in Beuningen (Gelderland) en woont al aantal jaren in Arnhem. Ze is moeder van 4 kinderen en woont nu samen met haar vrouw die haar grootste steun is en waarbij ze voor alles terecht kan. Zelf is ze pas begonnen met zingen en lanceert ze nu al haar debuut single hiervoor heeft ze een hele goede reden namelijk dat ze nog vele nummers wilt uitbrengen in het nieuwe jaar 2024 voor haar betekend muziek een soort van therapie waarin ze haar gevoelens kan uiten. In de toekomst wilt ze ook nog liedjes uitbrengen over haar verleden en haar kinderen en ga zo maar door echt wat een ieder wel herkend wat hij of zij ook heeft meegemaakt. “Sabina” krijgt ook heel veel steun van een goede vriendin namelijk niemand minder als één van de grote talenten onder de zangeressen “Priscilla Ophof” die zelf zegt: “gevoel van zingen moet uit je hart komen”. “Priscilla Ophof” is dan ook degene die daarin “Sabina” ondersteuning bied met haar spanningen die ze nog beleefd door heel vaak te zeggen “Gewoon doen meid, gooi het eruit” je kan het. Voornamelijk is het “Priscilla Ophof die “Sabina” heeft geïnspireerd om te gaan zingen. Voor de bijbehorende videoclip zijn ze afgereisd naar “café Feestbeesten” op de “Korenmarkt te Arnhem”.De single is in 2 versies te beluisteren op alle muziek portals waaronder andere “Spotify” en “Deezer”.Wilt u Sabina Engels volgen dat kan via haar facebook pagina: https://www.facebook.com/sabina.vanbergen.5  

Geschreven door Cor Winkels

Rate it

Opmerkingen plaatsen (0)

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (*)

Luister via mobiel
QR-Mobiel-luisteren
Artiest VD Week
Radio players

Nu Speelt
Logo-Gegevens

Nu Speelt:

0%