Blog

HET FEESTKANON – ’T IS HIER EEN ZOOTJE

today22 december 2023 9

Achtergrond
share close

Overal waar Het Feestkanon geweest is laat hij een feestende menigte achter. Een feestje bouwen staat bij deze ras-entertainer met stip op nummer 1. Het Feestkanon weet dan ook als geen ander het publiek te vermaken en knalt vanaf het eerste schot het feest in de tent. Davy groeide op als kasteleinszoon in het café van zijn ouders. Zij runden van 1979 tot 2018 een kroeg waar de toppers van weleer., zoals o.a. Pierre Kartner en Corrie Konings tijdens Davy’s jeugd, regelmatig op de bühne stonden. De muzikale duizendpoot heeft in het verleden al een scala aan liedjes geschreven.

Zijn ideeën en inspiratie voor zijn liedjes komen vaak bij hem naar boven tijdens het toeren met zijn auto. Daarna legt hij de stukjes van de muzikale puzzel bij elkaar. De tekst en vervolgens de melodielijn werkt hij dan verder uit op zijn keyboard en gitaar in zijn (studio) mancave. Zijn nieuwe hilarische single “ ’t Is Hier Een Zootje” zal met carnaval in Brabant uit alle speakers knallen. Brengt je het verrassende onderwerp van deze feestplaat je al niet op de benen, dan is het wel de opzwepende melodie die jou de polonaise mee in trekt. Voor het schrijven van deze feestplaat, kwamen bij Davy de verhalen naar boven, waar bekenden van hem vaak over vertelden.

Het kamperen zonder kleren op een naturistenkamping en de feesten die ze daar beleefden. Davy werkte deze feesthit verder uit en legde de demo neer bij producer Frank Verkooyen van The Boom! Music Studio. Verkooyen wist ook voor deze feestkneiter weer een te gek en feestelijk arrangement te schrijven. De single “ ‘t Is Hier Een Zootje” is vanaf 20 december 2023 te streamen bij de bekende portals als spotify, itunes etc. De Lachwekkende videoclip gemaakt door Niels Horstman is vanaf 21 december 2023 te bewonderen via oa. youtube en socials van Het Feestkanon. Het Feestkanon….. de knaller van het zuiden!

Geschreven door Cor Winkels

Rate it

Opmerkingen plaatsen (0)

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (*)

Luister via mobiel
QR-Mobiel-luisteren
Artiest VD Week
Radio players

Nu Speelt
Logo-Gegevens

Nu Speelt:

0%