Blog

NIEUWE SINGLE VOOR KEVIN SMIT ‘LEVEN ZONDER SPIJT’

today22 december 2023 8

Achtergrond
share close

Op woensdag 27 december verschijnt de nieuwe single ‘Leven zonder spijt’ van Kevin Smit. De single wordt uitgebracht door Kevin zijn eigen label DSMP en zal verkrijgbaar zijn via alle download- en streaming portals.

Kevin Smit over ‘Leven zonder spijt’: “Het liedje gaat over het vooruit kijken en positiviteit in het leven behouden. In elk leven gebeuren dingen die niet leuk of die moeilijk zijn, maar kijk vooral vooruit en niet achterom. Blijf het positieve in het leven zien, want het heeft in de toekomst altijd weer wat beters en moois te bieden!”

De zanger uit Nieuwlande werd in juli 2023 voor het eerst vader van een dochter en schreef. Door de komst van dit mooie wonder in zijn leven, was er niet veel tijd nodig in een schrijfsessie met Bert Kamping om de prachtige tekst op papier te krijgen.

De videoclip van de single ‘Leven zonder spijt’ zal op 27 december te zien zijn op o.a. YouTube.

Meer informatie over Kevin Smit treft je aan op zijn website en sociale media:

http://www.kevinsmit.nl

http://www.instagram.com/kevinsmitonline

 

Geschreven door Cor Winkels

Rate it

Opmerkingen plaatsen (0)

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (*)

Luister via mobiel
QR-Mobiel-luisteren
Artiest VD Week
Radio players

Nu Speelt
Logo-Gegevens

Nu Speelt:

0%