Blog

Producer Duo Brad & Jordan komen met single “Still The One”

today31 december 2023 6

Achtergrond
share close

De producers Brad van Big Productions en Jordan van J.F.M komen met hun derde single samen uit.
Buiten dat beiden zowel gezamenlijk als afzonderlijk actief zijn voor artiesten, maken ze puur als idee voor fun ook wel iets voor zichzelf.

Dit is ontstaan met de eerste single “Grateful”, in deze zelfde lijn kwam “Starting Over” en nu eind 2023 dan de single “Still the One”. De singles hebben een persoonlijke Touch en zijn in principe een verhaallijn en opgedragen met als thema aan Diane die ook genoemd is bij de lancering van Grateful.

Als je naar alle singles luistert is het voor velen herkenbaar. De sound is eigentijds en prettig. We wensen een ieder veel luister en uiteraard ook kijk plezier toe. De single komt uit onder het label van Lumineux Music en de clip is gemaakt door het team van TCA onder beheer van Future Films. Natuurlijk wensen wij iedereen hele fijne feestdagen en een gezond en muzikaal 2024 toe.

Geschreven door Cor Winkels

Rate it

Opmerkingen plaatsen (0)

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (*)

Luister via mobiel
QR-Mobiel-luisteren
Artiest VD Week
Radio players

Nu Speelt
Logo-Gegevens

Nu Speelt:

0%