Blog

Stevan Bloema – Je laat me lachen

today31 december 2023 6

Achtergrond
share close

Stevan Bloema brengt iedereen aan het dansen met zijn nieuwe single “Je Laat Me Lachen”!

Op 27 december 2023 presenteert Stevan Bloema met trots zijn nieuwe single “Je Laat Me Lachen”. Een up tempo nummer dat perfect past bij het begin van het nieuwe jaar. Met zijn uniek stemgeluid en aanstekelijke melodieën weet Stevan Bloema keer op keer zijn fans te raken.

“Je Laat Me Lachen” is een feel good nummer dat gaat over het vinden van geluk en vreugde in het leven. Met herkenbare teksten en een aanstekelijke beat, is dit nummer gegarandeerd om je aan het dansen te krijgen en een glimlach op je gezicht te toveren.

Volgend jaar komt Stevan Bloema met nog meer nieuwe nummers komen die zijn veelzijdigheid als artiest laten zien. Met zijn unieke muziekgenre mix weet Stevan Bloema keer op keer te verrassen.

“Je Laat Me Lachen” is vanaf 27 december 2023 op alle streamingplatformen beschikbaar. Mis het niet en laat je meenemen op de muzikale reis vol vreugde en positiviteit van Stevan Bloema. Volg hem op social media en blijf zo op de hoogte.

Geschreven door Cor Winkels

Rate it

Opmerkingen plaatsen (0)

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (*)

Luister via mobiel
QR-Mobiel-luisteren
Artiest VD Week
Radio players

Nu Speelt
Logo-Gegevens

Nu Speelt:

0%