Blog

Nieuwe single van Bennie Solo ‘WAT ER GISTEREN IS GEBEURD’

today4 januari 2024 3

Achtergrond
share close

Entertainer Bennie Solo kondigt vol enthousiasme de release aan van zijn nieuwste single, getiteld ‘Wat er gisteren is gebeurd’. Een liedje dat meteen uitnodigt om de polonaise te starten, is geschreven en gecomponeerd door Olav Hesselmans en geproduceerd door Randy Watzeels.

Het nummer neemt ons mee op een reis door een hectische nacht vol onverwachte wendingen en spannende ontwikkelen die daarop volgen. De single zal vergezeld worden door een leuke videoclip en is geproduceerd door Patchanka Camera Producties.

Wat er gisteren is gebeurd’ is laagdrempelig, zingt lekker mee, blijft lekker hangen en is vanaf vandaag beschikbaar op alle grote muziekplatforms. De release, plug en promotie worden wederom verzorgd door UltimateDisk.

Website:              www.benniesolo.nl /www.nose.nl   

Geschreven door Cor Winkels

Rate it

Opmerkingen plaatsen (0)

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (*)

Luister via mobiel
QR-Mobiel-luisteren
Artiest VD Week
Radio players

Nu Speelt
Logo-Gegevens

Nu Speelt:

0%