Blog

Pierre van Dam breekt de tent af met Carnavalsknaller ‘FEESTTUHHHH’

today4 januari 2024 4

Achtergrond
share close

Volkszanger Pierre van Dam draait al jaren mee met zijn Nederlandstalige nummers. Hij werd bekend door deelname aan de Soundmixshow waar hij een nummer van zijn neef Koos Alberts vertolkte. Samen scoorde ze nog niet zo lang geleden de hit met de titel ‘Echte Vrienden’. Hierna volgden zijn eigen hits zoals ‘Het Bruine Café’, ‘De Griekse Melodie’, Jij hebt meer dan zoveel vrouwen’, ‘Boem Boem Boem’, e.v.a.

Deze winter maakt hij een uitstapje met een waanzinnig feestnummer, getiteld ‘Feesttuhhhh’, waarvoor hij zelf de tekst schreef. Met deze single zal Pierre vooral tijdens de Carnavalsperiode hoge ogen gaan gooien. Dus een gezellig feest is er pas als Pierre is geweest!

Voor de productie van deze ultieme feestknaller ging Pierre een samenwerking aan met producer Ger Oerlemans. De release en RTV-promotie worden verzorgd door UltimateDisk.

Website:                www.pierrevandam.nl  

Pierre van Dam – Feesttuhhhh

Geschreven door Cor Winkels

Rate it

Opmerkingen plaatsen (0)

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (*)

Luister via mobiel
QR-Mobiel-luisteren
Artiest VD Week
Radio players

Nu Speelt
Logo-Gegevens

Nu Speelt:

0%