Blog

Daantje – MANNEN

today6 januari 2024 5

Achtergrond
share close

De carriere van de volkszangeres Daantje startte in de Amsterdamse binnenstad, waar ze als levensliedzangeres furore maakte. Ze verwierf landelijke bekendheid dankzij haar deelname aan het SBS programma Bloed, Zweet & Tranen waar ze de juryleden én het kijkerspubliek overtuigde met haar geweldige stemgeluid. Onlangs was ze ook te zien in Holland’s Got Talent, waar ze veel indruk maakte. Naast haar zangcarriere runt Daantje tegenwoordig een restaurant in buurtschap Willemsdorp, bij Dordrecht. Inmiddels bracht Daantje al diverse muziek op de markt, maar de échte grote hit bleef uit; tot nu! Voor de nieuwe single ‘Mannen’ dook ze de studio in van topproducer Hans Aalbers, met een vrolijke positieve single als resultaat.

Geschreven door Cor Winkels

Rate it

Opmerkingen plaatsen (0)

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (*)

Luister via mobiel
QR-Mobiel-luisteren
Artiest VD Week
Radio players

Nu Speelt
Logo-Gegevens

Nu Speelt:

0%