Blog

Harold Mieger – GIGA Geweldig

today6 januari 2024 10

Achtergrond
share close

De zingende vrachtwagenchauffeur Harold Mieger speelde zich eerder al in de kijker met de singles ‘Dolores’, ‘De Griekse Sfeer’ en ‘Wat Een Mooie Dag’ en begint het nieuwe jaar sterk met zijn nieuwe single ‘GIGA Geweldig’.
Het betreft een vrolijke dansbare single, die meteen in je hoofd blijft hangen. Het liedje is opegenomen en geproduceerd door Stefan Uijtdewilligien van Rood Mzeik hij schreef dit liedje samen met Angela Radkte.
Een passende videoclip is te zien op de bekende clipkanalen.

Geschreven door Cor Winkels

Rate it

Opmerkingen plaatsen (0)

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (*)

Luister via mobiel
QR-Mobiel-luisteren
Artiest VD Week
Radio players

Nu Speelt
Logo-Gegevens

Nu Speelt:

0%