Blog

Benno van Vugt wordt “Pleeboy” met Carnaval 2024!

today12 januari 2024 3

Achtergrond
share close

Een geweldige feestplaat met een ludieke tekst en een meezing factor van jewelste, met een verwijzing naar zijn tijd als bewaker van een echte wc wagen! De Tilburgse feestartiest Benno van Vugt heeft net voor de verkiezingen iets gigantisch teweeg gebracht met zijn laatste single: Esmahlahlah! Zijn videoclip was o.a. te zien op landelijke tv in programma’s als Editie NL, RTL Boulevard, Powned, RTLZ en veel meer..

Met het oog op carnaval 2024 heeft hij alweer een nieuwe knaller klaar staan in de startblokken. Deze keer met de titel “De pleeboy van het Zuiden”, een verwijzing naar zijn tijd als bewaker van een echte wc wagen! Een geweldige feestplaat met een ludieke tekst en een meezing factor van jewelste! Zijn vaste producer en tekstschrijver Andre Kooiman schreef, componeerde en produceerde het feestnummer speciaal voor Benno van Vugt en daarmee is het nummer op zijn lijf geschreven!

De single “De pleeboy van het Zuiden” is vanaf December 2023 verkrijgbaar via alle grote download en streaming portals via het label van AKMP. De singel wordt gepromoot in Nederland en België door PLUGplugging en de videoclip zal te zien zijn via Youtube en verschillende clip kanalen.

Met deze geweldige carnavals knaller laat Benno van Vugt opnieuw van zich horen met een ijzersterke meezinger en is hij klaar voor de aankomende feestperiode van 2024

Geschreven door Cor Winkels

Rate it

Opmerkingen plaatsen (0)

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (*)

Luister via mobiel
QR-Mobiel-luisteren
Artiest VD Week
Radio players

Nu Speelt
Logo-Gegevens

Nu Speelt:

0%