Blog

Carnavalskraker Andre Pronk heet; O wat een stoot!

today12 januari 2024 11

Achtergrond
share close

Een lekker dubbelzinnige tekst over (biljart) ballen met een heerlijke vette feestbeat en accordeonsolo’s geeft het nummer een dikke feestsaus! Feestartiest Andre Pronk uit Vlaardingen heeft een reuze drukke agenda en gaat van feestje naar feestje! Zijn feestnummers van de afgelopen jaren gaan als een raket op Spotify en Youtube met 100.000’en views en streams sinds hij samenwerkt met producer André Kooiman (AKMP).

De afgelopen tijd zijn ze samen weer druk bezig geweest om een nieuwe feestknaller te maken. Het iets wat pikante nummer “O wat een stoot”, dat origineel een piratenhit was van de slijpers, is flink verbouwd tot een mega feestdeiner! De lekker dubbelzinnige tekst over (biljart) ballen is kaasje voor de flamboyante zanger en de heerlijke vette feestbeat met accordeonsolo’s geeft het nummer een dikke feestsaus!

Niet voor niets is de veelgeboekte zanger nog steeds immens populair bij de jeugd met zijn stoute nummers die superdik en professioneel zijn gemaakt! De videoclip van deze single zit weer vol met pikante humor en is onder andere te zien op het Youtube kanaal van AKMP en de bekende TV kanalen.

De single “O wat een stoot” is eind december 2023 verkrijgbaar in alle grote download en streaming portals via het label van AKMP en wordt gepromoot door PLUGplugging bij de radiozenders in
Nederland en België.
Andre Pronk stoot lekker door met zijn enorm commerciele feestknallers in het Nederlandstalige circuit en kan met zijn nieuwe plaat zomaar eens een enorme carnavalshit scoren in 2024!

Geschreven door Cor Winkels

Rate it

Opmerkingen plaatsen (0)

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (*)

Luister via mobiel
QR-Mobiel-luisteren
Artiest VD Week
Radio players

Nu Speelt
Logo-Gegevens

Nu Speelt:

0%