Blog

Dubbel 2 trappen carnavalsperiode af met een lekker pilske!

today12 januari 2024 4

Achtergrond
share close

Een heerlijke carnavalskraker met vlammende trompetten en een lekker vlot tempo met een tekst die je na 1 keer niet meer uit je hoofd krijgt! De uit het Brabantse Bavel afkomstige feestkwartet Dubbel 2 scoorde vorig jaar een bescheiden carnavalshitje met hun nummer; Hedde gij een fluitje? Het viertal bestaande uit: Alexander van Oploo, Peter Buijnsters, Hans Marijnissen en Ad Boeren staan ieder jaar op de bühne tijdens de plaatselijke carnavalsliedverkiezing en zijn ook dit jaar weer van de partij met een nieuwe feestkraker. Samen met producer en tekstschrijver André Kooiman doken ze wederom de studio in voor een nieuw nummer. Het resultaat is een lekker uptempo nummer met trompetten en een heerlijk meezingbare tekst met de alleszeggende titel; FF een pilske. Het nummer is wederom geschreven en geproduceert door André Kooiman.

De single “FF een pilske.” is vanaf 11 november 2023 verkrijgbaar in alle grote download en streaming portals via het label van AKMP. De single wordt gepromoot door PLUGplugging bij de radiozenders in Nederland en België. Ook is er een ludieke videoclip gemaakt van deze carnavalskraker die o.a. te zien is op YouTube. Wederom komen de liefhebbers van een feestje met een echte carnavalskraker die de aankomende tijd ongetwijfeld weer volop voorbij zal gaan komen!

Geschreven door Cor Winkels

Rate it

Opmerkingen plaatsen (0)

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (*)

Luister via mobiel
QR-Mobiel-luisteren
Artiest VD Week
Radio players

Nu Speelt
Logo-Gegevens

Nu Speelt:

0%