Blog

Duo Knotsgek lanceert ultieme feestplaat ‘MET Z’N ALLE NAAR DE KROEG’

today12 januari 2024 3

Achtergrond
share close

Duo Knotsgek komt met een nieuwe feestplaat en gooit hiermee het roer om. Want daar waar zij 14 jaar ludieke feestmuziek maakten met allerlei thema’s, gaan ze met deze single niet alleen met carnaval de feestlocaties op z’n kop zetten, maar zullen ook daarna meteen doorpakken. Dit jaar hebben zij er namelijk voor gekozen muziek te gaan maken, waardoor ze het hele jaar op diverse podiums door kunnen gaan met hun knotsgekke optredens.

Iedere week leven we naar het weekeind toe, dus heeft onze nieuwe single de toepasselijke naam ‘Met Z’n Alle Naar De Kroeg’! Het origneel is een Sloveens liedje van Luka Basi wat we hebben herschreven en van een Nederlands jasje voorzien. In het arrangement hebben we de sfeer in ere is behouden van het vrolijke originele liedje van Luka. We hopen dan ook dat jullie net zo enthousiast worden van deze vrolijke plaat als wij en zin krijgen in het weekend, aldus het vrolijke feestduo.

Duo knotsgek is een Brabants feestduo bestaande uit Fabian Somers en Gerbrand Cools. Met een groot eigen repertoire en bekende meezingers zorgen zij al jaren voor een flinke dosis sfeer en gezelligheid. Menig feesttent hebben ze reeds op z’n kop gezet met singles als ‘Hedde gij misschien ADHD’, ‘Die Alpenknotsen’, ‘Ik heb unne smiley in de sneuw gepist vur jou’ of ‘Liters bier op ‘n dokters recept!’.

‘Met Z’n Alle Naar De Kroeg’ wordt uitgebracht op het label NUL13Records en is vanaf vandaag beschikbaar op alle download- en streaming platforms. De RTV-promotie wordt weer verzorgd door UltimateDisk en wil je Duo Knotsgek boeken voor een feest of evenement? Vraag dan vrijblijvend naar de mogelijkheden, want dit duo maakt jouw feest of evenement 100% FEEST!
Website: www.knotsgek.com

Geschreven door Cor Winkels

Rate it

Opmerkingen plaatsen (0)

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (*)

Luister via mobiel
QR-Mobiel-luisteren
Artiest VD Week
Radio players

Nu Speelt
Logo-Gegevens

Nu Speelt:

0%