Blog

Mike Appelhof – Mega

today12 januari 2024 7

Achtergrond
share close

De nieuwe single van Mike Appelhof ‘Mega’ is dé opvolger van zijn allereerste single. ‘Mega’ gaat wederom over die ene vrouw waar elke man van droomt en maar niet uit zijn gedachten krijgt.
Mike is op dit moment aan de weg aan het ?mmeren door middel van eigen repertoire uit te brengen. Met de single ‘Mega’ komt hij binnen 1 jaar met maar liefst twee swingende singles naar buiten. ‘Mega’ is geschreven en geproduceerd door Vredeveld & Russchen music. De single is vernoemd naar het stopwoordje van Mike, namelijk ‘Mega’. Door deze elementen in de zeer toepasselijke tekst te verwerken in combina?e met de swingende sound is deze single compleet eigen en een mooie toevoeging aan het repertoire van Mike Appelhof. 2024 wordt gestart met een gloednieuwe single, waar er nog velen zullen volgen!

Video is nog niet uitgekomen.

Geschreven door Cor Winkels

Rate it

Opmerkingen plaatsen (0)

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (*)

Luister via mobiel
QR-Mobiel-luisteren
Artiest VD Week
Radio players

Nu Speelt
Logo-Gegevens

Nu Speelt:

0%