Blog

Paco de Papagaai is de carnavalshit van 2024 voor Leroy Krielen!

today12 januari 2024 3

Achtergrond
share close

Een knotgekke meezingplaat over een papagaai in de kroeg, die van zijn stokkie naait! Het kan bijna niet gekker! Met carnaval 2024 in aantocht heeft zanger en Dj Leroy Krielen (1995) uit Zevenbergen een druk programma voor de boeg. Tussendoor heeft hij nog tijd vrijgemaakt om niet 1, maar zelfs 2 feestplaten te maken! Op 11-11 bracht hij al een nieuwe feest-remix uit van het nummer “mijn Sanseveria”. ‘Dat was rven een opwarmertje’ lacht hij trots. Zijn nieuwe feestknaller voor carnaval heet namelijk Paco de Papagaai en is een heerlijke uptempo plaat met enorme hitpotentie! Samen met producer en tekstschrijver André Kooiman en zijn vader Toon werkte hij een ludiek ideetje uit tot een knallende feestplaat. Een papagaai in de kroeg die van zijn stokkie naait! Het kan niet gek genoeg in deze knotgekke meezingplaat die zeker goed in de smaak zal vallen bij een groot feestpubliek!

De single Paco de Papagaai is vanaf December 2023 verkrijgbaar in alle grote download en streaming portals. Ook zal vanaf dan een videoclip te zien zijn via o.a. Youtube en verschillende TV zenders. De single wordt gepromoot door PLUGplugging bij de radiozenders in Nederland en België. Met deze enorme feestknaller brengt Leroy Krielen een carnavalskraker van jewelste op de markt die best wel eens een dikke hit kan gaan worden!

Geschreven door Cor Winkels

Rate it

Opmerkingen plaatsen (0)

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (*)

Luister via mobiel
QR-Mobiel-luisteren
Artiest VD Week
Radio players

Nu Speelt
Logo-Gegevens

Nu Speelt:

0%