Blog

Pet Raket en John Kanon zwetend met Carnaval!

today12 januari 2024 2

Achtergrond
share close

Een dikke feestbeat, accordeon en een super catchy refrein over een bekend probleem dat iedereen kent; Wa stinkte gij naar zweet! Iedereen maakt zich weer op voor een fantastische carnaval. De bouwhallen, feesttenten, en cafés worden weer omgetoverd tot ware feestpaleizen en festivals. Tijdens de coronatijd moest iedereen afstand houden. Gelukkig is dat weer verleden tijd en kan iedereen tijdens carnaval weer lekker zwetend naast elkaar staan. De nieuwe singel van dit duo blijkt dan ook weer de grote hit te zijn van carnaval 2024.

De heren Pet Raket en John Kanon storten zich dit jaar dan ook weer volop in het feestgedruis met de hit “Wa stinkte gij”. Natuurlijk met een knipoog naar de enorm drukke en volgestampte cafés en zalen. Terwijl het buiten lekker koud is staat iedereen straks lekker dicht tegen elkaar te zweten. Met als gevolg dat je eind van de avond of beter gezegd begin van de morgen weer heerlijk stinkend thuis komt.

Het Brabantse duo Pet Raket en John Kanon bracht, na reeds tal van hits te hebben gescoord, hun eerste verzamelalbum “Gelanceerd!” uit. Tevens maakte ze een knaller van een carnavalhit samen met Ria Valk. Hiermee waren ze te zien op RTL4 en waren ze te zien in het tv programma “3 Uurkes Veurraf” van Omroep Brabant. Zoals altijd is deze productie weer opgenomen in de studio van Andre Kooiman Muziekprodukties (AKMP) in Raamsdonksveer waardoor kwaliteit van hun nummers gegarandeerd is.

De nieuwe single van Pet Raket en John Kanon – “Was stinkte gij” is vanaf nu verkrijgbaar via alle bekende download- en streaming portals en is online te bekijken op het YouTube kanaal van AKMP.

Geschreven door Cor Winkels

Rate it

Opmerkingen plaatsen (0)

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (*)

Luister via mobiel
QR-Mobiel-luisteren
Artiest VD Week
Radio players

Nu Speelt
Logo-Gegevens

Nu Speelt:

0%