Blog

Sjeik in den Olie maakt geweldige versie van Corrie Konings hit!

today12 januari 2024 7

Achtergrond
share close

“Ik krijg een heel apart gevoel van binnen” is de 70’er jaren hit van Corrie Konings, maar dan met een lekkere feestbeat en frisse accordeon solo’s! De Oosterse feestartiest Sjeik in den Olie bekend van zijn nummers; “Ali Baba”, “Woestijnpolka”, “Biertje erin” en “Sambal bij” is een feest-fenomeen! De rasentertainer staat met name rond de aankomende feestperiode op veel podia in Nederland. Met zijn nieuwste single gooit hij er nog een schepje bovenop met een kneitervette feestversie van het bekende nummer; “Ik krijg een heel apart gevoel van binnen” waarmee Corrie Konings in de jaren 70 een dikke hit scoorde. Deze nieuwe versie met een lekkere feestbeat en frisse accordeon solo’s is gemaakt door de bekende producer Andre Kooiman, die samen met Sjeik in den Olie een unieke Oosterse Party Sound heeft gemaakt!

“Ik krijg een heel apart gevoel van binnen” is vanaf Januari 2024 verkrijgbaar via alle grote download en streaming portals en verschijnt op het label van AKMP. De single wordt gepromoot door PLUGplugging bij de radiozenders in Nederland en België.

Met deze geweldige feesthit levert Sjeik in de Olie een echte kroegenknaller af, die jong en oud zullen omarmen in het bruisende feest circuit!

Geschreven door Cor Winkels

Rate it

Opmerkingen plaatsen (0)

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (*)

Luister via mobiel
QR-Mobiel-luisteren
Artiest VD Week
Radio players

Nu Speelt
Logo-Gegevens

Nu Speelt:

0%