Blog

Feestgangers XXL – Handen Omhoog

today14 januari 2024 5

Achtergrond
share close

Met ‘Handen Omhoog’ zijn de heren van Feestgangers XXL weer helemaal klaar voor het komende carnaval. Feestgangers XXL bestaat inmiddels alweer 8 jaar, en Danny, Hans, Michel en Raymond zijn niet meer weg te denken van de Nederlandse podia. Met de singles ‘zet De Deur Maar Op ’n Kier’, ‘Naturel’, ‘De Kabouterdans 2.0.’ en ‘Lekker Carnavallen’ wisten de heren zich in de afgelopen jaren goed op de kaart te zetten en een steeds grotere naamsbekendheid te genereren. De nieuwe single ‘Handen Omhoog’ werd wederom geproduceerd door Marco Leeuwis (a.k.a. DJ Galaga) en de teskt werd geschreven door Raymond Cornelissen. Hiermee zullen de Feestgangers XXL ongetwijfeld weer gaan scoren en brengen ze Nederland en Vlaanderen wederom in de feeststemming.

Geschreven door Cor Winkels

Rate it

Opmerkingen plaatsen (0)

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (*)

Luister via mobiel
QR-Mobiel-luisteren
Artiest VD Week
Radio players

Nu Speelt
Logo-Gegevens

Nu Speelt:

0%