Blog

FRIEDEN – Die Schönste Sprache der Welt

today18 januari 2024 5

Achtergrond
share close

Het is deze heel bijzondere mix van rotsachtig-mystieke klanken waarmee Andrea Hager de luisteraars bijna magisch boeit en betovert. Gecombineerd met diepe, ontroerende teksten van haar hand, geeft ze het publiek een ontroerend inzicht in haar diepste wezen – in een ziel die kwetsbaar, gevoelig, bedachtzaam, verdrietig is – maar ook vol hoop en gehuld in positieve gedachten.

Ook de slogan die Andrea Hager voor haar liedjes bedacht, past perfect: DARK LIGHT EMOTIONS

Helaas verliepen de kinderjaren en jeugd van de kunstenaar niet zorgeloos en lieten diepe sporen achter. Op 16-jarige leeftijd kreeg zij buiten haar schuld een ernstig verkeersongeval, verloor haar linkerbeen en is sindsdien afhankelijk van een rolstoel.

Jaren van pijn, wanhoop, woede, teleurstelling, eenzaamheid, angst en afwijzing volgden. In die tijd begon Andrea Hager haar mentale pijn te verwerken door haar eigen liedjes te schrijven en haar composities op het gehoor te spelen.

Om haar vaardigheden op het gebied van het lezen van muziek te ontwikkelen, vond ze in 2012 een geschikte klavierleraar in Michael Korn, wat uiteindelijk het begin markeerde van een nieuw muzikaal tijdperk voor Andrea Hager. Het Marrandro-project werd opgericht in 2017. Andrea nam de naam aan als haar artiestennaam.

Sinds 2021 werkt Andrea ook onder haar naam aan haar eigen muzikale projecten. “De MAGOBIS – In het Land van de Chaos Goblins” waren geboren. Muziek, liedjes, hoorspelverhalen – gewoon voor de lol.

Hoe veelzijdig Andrea Hager is, blijkt ook uit het feit dat ze haar talent inmiddels inzet voor het coveren van liedjes en daardoor te boeken is voor optredens of speciale gelegenheden.

Geschreven door Cor Winkels

Rate it

Opmerkingen plaatsen (0)

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (*)

Luister via mobiel
QR-Mobiel-luisteren
Artiest VD Week
Radio players

Nu Speelt
Logo-Gegevens

Nu Speelt:

0%