Blog

Monique Sherrell Brown – I’ll Stay

today18 januari 2024 4

Achtergrond
share close

Monique Sherrell Brown is een tweemaal bekroonde zangeres/producer uit Queens, New York, die actief is in meerdere genres. Haar nieuwste single “When I Say” is officieel genomineerd voor een Josie Award in de categorie Song of the Year/Individual Songwriter Project in 2022 en heeft ook de halve finales bereikt van de International Songwriting Competition (ISC) in 2021.

In 2012 begon Brown haar muzikale reis toen haar toenmalige collega-journalist, Magee Hickey, haar introduceerde in de wereld van cabaret. Dit resulteerde in optredens op locaties zoals Don’t Tell Mama, Broadway Comedy Club en The Laurie Beechman Theatre. Vanuit die wereld maakte ze kortstondig de overstap naar achtergrondzang in een kortstondige country/bluesband en ging uiteindelijk de richting op van solo-artiest. Haar singles “Wishing You The Best” en “In & Out Of Love (featuring Carol Johnson)” werden opgepikt door Bongo Boy Records en leverden haar twee LDM Music Awards op. Momenteel werkt ze aan haar eerste volledige album met zowel originele nummers als bekende covers. Blijf op de hoogte van Browns toekomstige samenwerkingen met mede-Bluesmuzikanten.

Bekijk haar muziekvideo voor haar winnende lied “Wishing You The Best” van de LDM Awards 2019 hier:

Nieuwe single:

Geschreven door Cor Winkels

Rate it

Opmerkingen plaatsen (0)

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (*)

Luister via mobiel
QR-Mobiel-luisteren
Artiest VD Week
Radio players

Nu Speelt
Logo-Gegevens

Nu Speelt:

0%