Blog

Trevor Gear feat James Walsh – Time Just Disappears

today18 januari 2024 4

Achtergrond
share close

Sinds ik voor het eerst een gitaar oppakte op mijn 8e en op een piano tokkelde op mijn 3e, heb ik in bands, trio’s en duo’s gespeeld. Ik heb van alles gehouden aan deze prachtige constructie die we muziek noemen. Ik schrijf en neem mijn nummers thuis op en heb af en toe het genoegen gehad om een van mijn tracks op de lokale radio te horen. Onlangs was ik opgetogen te vernemen dat mijn muziek te horen zal zijn op Radio Downtown, een radiostation gevestigd in Canada, als onderdeel van de wekelijkse promotie van Indie-artiesten. Het station zendt uit naar luisteraars over de hele wereld, dus ik hoop dat mijn profiel als singer-songwriter wordt verhoogd door mijn connectie met dit uitstekende, artiestenondersteunende radiostation.

Net als de meeste singer-songwriters geloof ik hartstochtelijk in mijn muziek en zou ik willen dat het veel bekender wordt. En als het mensen plezier en inspiratie geeft in het proces, des te beter. Ik vind vooral leuk dat het effectief componeren van een lied betekent dat je iets creƫert uit het niets, metaforisch gezien als het baren van iets, en ook dat een goed nummer op sommige manieren onsterfelijk kan worden.

“If music be the food of love, play on.” – William Shakespeare

https://www.facebook.com/greatrovermusic

Geschreven door Cor Winkels

Rate it

Opmerkingen plaatsen (0)

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (*)

Luister via mobiel
QR-Mobiel-luisteren
Artiest VD Week
Radio players

Nu Speelt
Logo-Gegevens

Nu Speelt:

0%