Blog

Hans de Mutte  – Want Vanavond

today19 januari 2024 2

Achtergrond
share close

Met ‘Want Vanavond’ presenteert Hans de Mutte wederom een algemeen feestnummer. Het is een Nederlandstalige bewerking van ‘Mendocino’ waarmee Michael Holm in 1969 vele harten wist te veroveren. Het idee om juist deze Duitse plaat opnieuw onder de aandacht te brengen is ontstaan tijdens de Hart voor Muziek TV-Artiestenreis die al varend plaatsvond op het 4-sterren cruiseschip Costa Deliziosa. Vanwege de samenwerking met een Duitse partner, die een speciale Schlagereditie opnam, waren er een groot aantal bekende artiesten meegereisd waaronder Michael Holm. Hans was namelijk één de gasten van deze 8-daagse muzikale sterrencruise die in Venetië van start ging. Zijn vaste producer en tevens zanger Frank Verkooyen was ook één van de meereizende artiesten.

Hans: ‘Ik moet eerlijk zeggen dat het een hele bijzondere ervaring was om dit mee te mogen maken. Tijdens een gesprek met Frank hadden we het natuurlijk over muziek en op dat moment ontstond spontaan het plan om iets met ‘Mendocino’ te doen. Dat project is bij thuiskomst meteen besproken. Tekstschrijver Wim Roeffen is gevraagd om er een mooi verhaallijntje van te maken en Frank heeft zijn muzikale brein aan het werk gezet om van ‘Want Vanavond’ een echte feestplaat van te maken. ‘

‘Want Vanavond’ is vanaf 17 januari 2024 te streamen bij de bekende portals.

Geschreven door Cor Winkels

Rate it

Opmerkingen plaatsen (0)

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (*)

Luister via mobiel
QR-Mobiel-luisteren
Artiest VD Week
Radio players

Nu Speelt
Logo-Gegevens

Nu Speelt:

0%