Blog

Immer Heidi – Fuck da Koekje

today19 januari 2024 5

Achtergrond
share close

De seinen staan op groen, het gaat beginnen.. Dus FUCK DA KOEKJE… IMMER HEIDI komt met haar eerste single… Dit is echte PARTY WAHNSINN! Luister op www.ImmerHeidi.nl
Remake van ‘Ben je geil of wil je een koekje’. Fuck da Koekje, een trendy remake in een perfecte sound voor deze tijd, en de voorloper voor meer eigen party/feestmuziek voor de rest van dit jaar, maar eerst gaan we voor een spetterend begin met dit superliedje van o.a. de Heideroosjes. Immer Heidi Party-Wahnsinn! Immer Heidi, niet de zoveelste PartyAct, maar een echte Live-act die het hele publiek meeneemt in een half uur durende extase: de nieuwe sensatie uit Nederland IMMER HEIDI,een top zangeres die van jouw feestje een onvergetelijke ervaring weet te maken. Een Duits / Nederlands Oktoberfest ApresSki Mallorca Style feestje met de bekende ‘Mallorca” opzwepende beat… Alleen bekende Duitse en Nederlandse Partyhits in haar eigen unieke muzikale ‘Malorca Style’ jasje..

Van de bedenker van ‘Immer Hansi’, nu zijn muzikale zusje ‘Immer Heidi’. Immer Heidi, de naam zal je misschien al wat bekend in de oren klinken, omdat Immer Heidi van dezelfde bedenker is als haar muzikale broertje Immer Hansi, maar dit muzikale zusje zal diverse tracks gaan uitbrengen in de alom bekende en omarmde Mallorca Sound. Na uitstapjes bij ‘the Voice’ en ‘Bloed, Zweet en Tranen’ slaat Immer Heidi een nieuwe weg in en gaat het party-pad op. Er zijn al vergevorderde afspraken m.b.t. TV-Opnames in Duitsland en Nederland, dus aan dit feest komt nooit een einde.

Immer Heidi gaat naast Duitsland en Nederland ook op vakantiebestemmingen zoals de wintersport en zomervakantie voor succes. Immer Heidi is breed inzetbaar op Tent-Feesten, Festivals, Party’s, Bedrijfsfeesten, Après ski party’s en uiteraard de Oktoberfesten. Feestbeest Immer Heidi is altijd meteen herkenbaar in haar eigen ontwikkelde outfit, aan haar eigen voice en sound, en is dus een garantie voor een half uur gezelligheid! Immer Heidi in de tent, is meezingen, is feesten… is de tent op zijn kop! Gegarandeerd!
Linkjes:
Boekingen & Info: www.Immerheidi.nl/boekingen
Youtube: https://www.youtube.com/@immerheidi
Instagram: https://www.instagram.com/immerheidi.official
Facebook:https://www.facebook.com/ImmerHeidi

Geschreven door Cor Winkels

Rate it

Opmerkingen plaatsen (0)

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (*)

Luister via mobiel
QR-Mobiel-luisteren
Artiest VD Week
Radio players

Nu Speelt
Logo-Gegevens

Nu Speelt:

0%