Blog

Hickory Hank – Moonshinin’

today26 januari 2024 11

Achtergrond
share close

Mijn naam is Jordin van den Hul, medeoprichter van De FeestVrienden. Met De FeestVrienden mag ik in 2024 Koningsdag in het Oranjepark van Apeldoorn organiseren. Een fantastische kans waar we meer dan enthousiast over zijn. Op basis van voorgaande jaren verwachten we maar liefst 15.000 bezoekers. Om ervoor te zorgen dat al deze bezoekers een geweldige tijd hebben, zijn we op zoek naar artiesten die op deze gezellige dag willen optreden. In het kader hiervan zijn wij bij jullie uitgekomen. Hoe kijken jullie er tegenaan om op te treden op ons evenement? Het zou ons enorm leuk lijken om in ieder geval eens te sparren over de mogelijkheden. Wij zijn erg benieuwd naar jullie plug-in prijzen.

Aarzel niet om contact met mij op te nemen per mail of telefoon. Wij kijken uit naar uw reactie. Een fijne dag!

Met vriendelijke groet namens de FeestVrienden,

Geschreven door Cor Winkels

Rate it

Opmerkingen plaatsen (0)

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (*)

Luister via mobiel
QR-Mobiel-luisteren
Artiest VD Week
Radio players

Nu Speelt
Logo-Gegevens

Nu Speelt:

0%