Blog

MICHAEL REINS – EEN KEER WAS TE VEEL

today26 januari 2024 12

Achtergrond
share close

Bij de lancering van z’n in augustus 2023 verschenen debuutsingle ‘Jou blijf je kussen’ gaf Michael Reins al aan dat hij zeer tevreden was met deze door Frank Verkooyen geproduceerde single. De reacties die deze dansbare plaat hebben opgeleverd hebben er mede voor gezorgd dat zijn boekingen enorm zijn toegenomen. Michael merkt dat steeds meer regio’s hem aan het ontdekken zijn. Met name in de Achterhoek en Twente is hij vaak te vinden in kroegen en bij feestjes in huiselijke kring. Zijn muzikale carrière krijgt met z’n nieuwe single ‘Een keer was te veel’ zeker een ijzersterk vervolg. De uit Deventer afkomstige zanger ging wederom met producer Verkooyen van The Boom! Music Studio om tafel zitten en gaf aan graag een moderne bewerking te willen hebben van het gelijknamige nummer dat Koos
Alberts in het begin van de jaren ’90 uitbracht.

Michael: ‘Ik luister vaak naar liedjes van Koos en het nummer ‘Een keer was teveel’ had ik al een hele tijd in m’n hoofd zitten om er iets mee te doen. Frank was meteen enthousiast en nam de uitdaging graag aan. De muziekband die hij heeft gemaakt klink een stuk voller. Afgelopen weekend heb ik tijdens een optreden het lied voor de eerste keer gezongen. Er werd luidkeels meegezongen en de sfeer was meteen goed. Overigens bepaal ik op het podium pas welk repertoire ik ga zingen. Ik kijk altijd eerst naar het publiek en maak dan een keuze qua muziekstijl. Voor wat dat betreft ben ik van alle markten thuis. Omdat ik me heb voorgenomen om meerdere singles per jaar uit te brengen staat er voor april ook weer een afspraak gepland met Verkooyen.’

‘Een keer was te veel’ is vanaf 24 januari 2024 te streamen bij de bekende portals. De clip, opgenomen door Gerrit Driessen, is te bewonderen op YouTube en de socials van Michael Reins

Geschreven door Cor Winkels

Rate it

Opmerkingen plaatsen (0)

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (*)

Luister via mobiel
QR-Mobiel-luisteren
Artiest VD Week
Radio players

Nu Speelt
Logo-Gegevens

Nu Speelt:

0%