Blog

Feest Dj Harry bestormd de carnavals lijsten!

today2 februari 2024 6

Achtergrond
share close

Een vlammende feestversie van de oude Toon Hermans hit Vogeltje wat zing je vroeg, met een vette party-sound die lekker commercieel is! Feest Dj Harry is geboren in Leiden en is al vanaf jongs af aan actief in de muziek. De allround feest dj draait veel en veelzijdig en ook rond de feestperiode is hij een veelgeboekte act! Hij had al enige tijd het idee om een Nederlandse feestplaat te maken en kwam zo in contact met de bekende producer André Kooiman (AKMP) die al veel feesthits op zijn naam heeft staan. Zo ontstond zijn idee om de oude feestplaat Vogeltje wat zing je vroeg van Toon Hermans te remixen in een eigentijds jasje met een lekker uptempo. Het resultaat is een vlammende feestknaller met vette blazers en een dikke sound die lekker commercieel is! De tekst is door de feest dj zelf wat pittiger gemaakt op sommige stukken, maar natuurlijk met veel respect voor het origineel!

De single “Vogeltje wat zing je vroeg” is vanaf eind Januari 2024 verkrijgbaar via alle grote download en streaming portals via het label van AKMP en wordt gepromoot door PLUGplugging bij de radiozenders in Nederland en België.
Met deze plaat laat deze sympathieke dj horen dat hij veel in zijn mars heeft en zo mee kan doen in het
gezellige feest circuit.

Geschreven door Cor Winkels

Rate it

Opmerkingen plaatsen (0)

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (*)

Luister via mobiel
QR-Mobiel-luisteren
Artiest VD Week
Radio players

Nu Speelt
Logo-Gegevens

Nu Speelt:

0%