Blog

DENNIS BAARS – De Mooiste Dat Ben Jij 2.0

today9 februari 2024 5

Achtergrond
share close

Het is alweer 5 jaar geleden dat Dennis Baars een grote hit scoorde met ‘De Mooiste Dat Ben Jij’. Nu heeft Dennis samen met zijn producersteam een spetterende remix van deze hit gemaakt ‘De Mooiste Dat Ben Jij 2.0’ met een verbluffend resultaat. Dennis maakte eerder deel uit van de uiterst succesvolle Nederlandstalige jongensgroep Stad EnLand, waarmee hij hits scoorde zoals ‘Kom Maar Op’, ‘Lieveling’ en ‘Geloven’.

Hiermee trad Dennis veelvuldig op in het land op feesten en partijen, maar ook op grote evenementen zoals het Mega Piraten Festijn, Muziekfeest Op Het Plein en in het Gelredome. Nadat in 2017 het doek viel voor Stad En Land verkoos Dennis in 2018 een solo carrière. ‘De Mooiste Dat Ben Jij 2.0’ verschijnt wederom via Hit It! Music en de bijbehorende videoclip is volop te bewonderen op de clipkanalen en is natuurlijk te streamen en te downloaden via Spotify, Deezer, Apple Music, iTunes etc.
(www.dennisbaars.com)

Geschreven door Cor Winkels

Rate it

Opmerkingen plaatsen (0)

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (*)

Luister via mobiel
QR-Mobiel-luisteren
Artiest VD Week
Radio players

Nu Speelt
Logo-Gegevens

Nu Speelt:

0%