Blog

John van Krimpen lanceert ‘KUS ME VOOR DE LAATSTE KEER’

today9 februari 2024 3

Achtergrond
share close

Zanger en entertainer John Van Krimpen zit al bijna 40 jaar in het vak en presenteert deze winter vol trots zijn nieuwe single. ‘Kus me voor de laatste keer’ is een eigentijdse remake van de hit uit 1970 van De Four Tak. Voor de productie van deze vrolijke radioplaat ging John opnieuw een samenwerking aan met producer John Haze en Jaap van Didden  van JvDRecording.

‘Ik hoop met deze single weer een stapje verder te komen, ook al ben ik inmiddels 61 jaar. Gelukkig voel ik me nog fit genoeg om nog jaren door te gaan. Naast zingen is sport een passie voor mij. Ik rook en drink niet, dus wat dat betreft leef ik gezond. Ik weet dat dat geen garantie is, maar hoop echt nog lang het publiek te verblijden met mijn optredens’, aldus de altijd enthousiaste John van Krimpen.

John Van Krimpen zit al bijna 40 jaar in het vak en is ooit begonnen als bandparodist. Zijn grote voorbeelden waren Andre van Duin en Rienie van der Lee. Na 5 jaar opgetreden te hebben als bandparodist, besloot John ook als zanger verder gegaan. In 1993 maakte John furore in de Soundmixshow van Henny Huisman. Dat heeft hem absoluut geen windeieren gelegd. In 1997, 1998 en 1999 mocht John zelf optreden tijdens ‘De nacht van Oranje’ in Ahoy Rotterdam. In de daaropvolgende jaren is hij uitgegroeid tot een ervaren en allround zanger met een breed repertoire in diverse genres.

‘Kus me voor de laatste keer’ wordt uitgebracht door het label UltimateDisk en is vanaf vandaag overal te streamen en te downloaden via de bekende kanalen. De videoclip is opgenomen door Jaap van Didden en te bewonderen op o.a. TV-Oranje en YouTube.

Geschreven door Cor Winkels

Rate it

Opmerkingen plaatsen (0)

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (*)

Luister via mobiel
QR-Mobiel-luisteren
Artiest VD Week
Radio players

Nu Speelt
Logo-Gegevens

Nu Speelt:

0%