Blog

Jan van Est gaat met nieuw team samenwerkingaan en lanceert nieuwe single

today16 februari 2024 5

Achtergrond
share close

Volkszanger Jan van Est is een nieuwe samenwerking aangegaan met platenlabel Smaragd Music en lanceert meteen zijn nieuwe single ‘Heb Jij Ook Zo’n Raar Gevoel’.

Het is het startschot van een nieuwe periode die voor de zanger aanbreekt waarin er hard verder gebouwd gaat worden aan de carrière van de zanger die al ruim 20 jaar actief is en waarin hij zijn sporen inmiddels dik heeft verdient met hits als ‘Trein Naar Niemandsland’ en ‘Ik Wil Maar Kijken’.

‘Het eerste gesprek met Robby Langendorff voelde erg vertrouwd en het klikte meteen. Ik kijk er erg naar uit om samen met het team verder te bouwen aan mijn carrière en daar hoort natuurlijk veel muziek bij’ aldus Jan. Met zijn nieuwe single ‘Heb Jij Ook Zo’n Raar Gevoel’ laat Jan meteen zijn intenties horen, vrolijke muziek waar lekker op gedanst kan worden en keihard kan wordenmeegezongen!

‘Heb Jij Ook Zo’n Raar Gevoel’ is vanaf 16 februari ’24 te beluisteren via alle bekende kanalen.

Geschreven door Cor Winkels

Rate it

Opmerkingen plaatsen (0)

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (*)

Luister via mobiel
QR-Mobiel-luisteren
Artiest VD Week
Radio players

Nu Speelt
Logo-Gegevens

Nu Speelt:

0%