Blog

PAULTJE POETS – REANIMEREN

today16 februari 2024 2

Achtergrond
share close

’Wie kan mij reanimeren, ze is de BOM’. Paultje Poets, alom bekend als de vrolijke feestzanger die inmiddels elke kroeg wel van de binnenkant heeft gezien. Zijn liedjes worden veelvuldig meegezongen en nu komt hij met zijn misschien wel grootste meezinger ‘Reanimeren’.

‘Wie kan me reanimeren, ze is de B O M, ja ze is de bom’ is een tekst die je na 1 keer al niet meer uit je hoofd krijgt. Naast de heerlijke oorworm die gemaakt is door Jeroen Russchen en Robert Vredeveld is er ook een geweldige videoclip bij gemaakt. Eentje waarvan wij denken dat je er een lach van op je gezicht krijgt! Dit vrolijke liefdesliedje ziet voor het eerst daglicht op de dag van de liefde, 14 februari.

Geschreven door Cor Winkels

Rate it

Opmerkingen plaatsen (0)

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (*)

Luister via mobiel
QR-Mobiel-luisteren
Artiest VD Week
Radio players

Nu Speelt
Logo-Gegevens

Nu Speelt:

0%