Blog

Ralf Beitner – Kamouraska

today16 februari 2024 8

Achtergrond
share close

Welkom bij mijn muziek. Je bent uitgenodigd om te luisteren naar enkele nummers die ik door de jaren heen heb geschreven. Nummers schrijven en spelen is een van mijn favoriete bezigheden. Het is een manier om mijn stemmingen en emoties in balans te brengen. Het helpt mij om te ontspannen en om te gaan met dingen die mij of om mij heen gebeuren. Veel van de nummers, maar niet allemaal, hebben te maken met mijn eigen ervaringen. Sommige hebben te maken met het leven van anderen en sommige zijn slechts fictief. Ik richt me tot mensen die zich mogelijk herkennen in de woorden en muziek die ik heb geschreven. Dan krijgt het liedje dat oorspronkelijk alleen maar een betekenis voor mij had, ineens een betekenis voor hen. Dat vind ik altijd heel bijzonder. Dus bied ik mijn muziek aan aan degenen die op de een of andere manier het gevoel hebben dat ik me voel. Bedankt voor het luisteren!

Geschreven door Cor Winkels

Rate it

Opmerkingen plaatsen (0)

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (*)

Luister via mobiel
QR-Mobiel-luisteren
Artiest VD Week
Radio players

Nu Speelt
Logo-Gegevens

Nu Speelt:

0%