Blog

The Latitude – Dehydrated

today16 februari 2024 5

Achtergrond
share close

The Latitude is een alternatieve/indieband bestaande uit Rhys Walker, Jude Craig en Ryan Fyffe, die allemaal opgroeien in Newmains, een klein dorpje buiten Motherwell. Ze groeiden op als jeugdvrienden en werden altijd geïnspireerd door muziek, wat ertoe leidde dat ze op 16-jarige leeftijd de band begonnen. Door banden te smeden over muziek en een vergelijkbare opvoeding te hebben gehad, en doordat de jongens verschillende maar toch vergelijkbare muzieksmaken hebben, kunnen ze hun verschillende ideeën samenbrengen om te creëren het geluid van The Latitude, van The Strokes, Wallows tot zelfs Men at Work, die allemaal een stempel hebben gedrukt op de manier waarop elk van de jongens speelt. Van spelen in gemeenschapscentra tot lokale galadagen, de jongens spelen nu op grotere locaties in Glasgow, Edinburgh en de rest van Schotland.

Geschreven door Cor Winkels

Rate it

Opmerkingen plaatsen (0)

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (*)

Luister via mobiel
QR-Mobiel-luisteren
Artiest VD Week
Radio players

Nu Speelt
Logo-Gegevens

Nu Speelt:

0%