Blog

Hans van Katwijk presenteert nieuwe single ‘HET VRIENDENCAFÉ’

today22 februari 2024 6

Achtergrond
share close

Zanger Hans van Katwijk zit al ruim 35 jaar in het vak en vermaakt met nog steeds heel veel plezier zijn publiek. Honderden optredens tijdens net zoveel verschillende feesten, partijen en al jaren steevast met zijn vriend en vaste geluidsman Ed Deutz.

Ook bracht Hans reeds verschillende singles en videoclips uit waaronder ‘The Only One’, ‘Kom Eens Bij Mij Lieve Schat’, ‘Hey Kleine Meid’ en ‘Ach We Zijn Allemaal Op Zoek’. Ook is hij verantwoordelijk voor diverse kerstnummers zoals ‘Kerst Hoeft Voor Niemand Koud Te Zijn’ met Priscilla.

‘Ik heb een grote vaste groep van echte vrienden en zij waren er van overtuigd dat het weer tijd was voor een nieuwe single. Na diverse gesprekken in onze stamkroeg ontstond het idee voor het liedje met de toepasselijke naam ‘Het Vriendencafé’. Deze vrienden besloten tevens om gezamenlijk mijn nieuwe single te sponsoren en daarom heb ik componist en tekstschrijver Pascal de Vormer gevraagd om een leuk kroegenlied te schrijven en te produceren’, aldus een enthousiaste Hans.

Hans ging voor de clipproductie opnieuw een  samenwerking aan met Jaap van Didden van JvDRecording die een geweldige videoclip realiseerde in datzelfde vriendencafé. De release en RTV-promotie worden weer verzorgd door UltimateDisk. De single ‘Het Vriendencafé’ inclusief videoclip is vanaf vandaag overal verkrijgbaar via alle bekende portals.

Geschreven door Cor Winkels

Rate it

Opmerkingen plaatsen (0)

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (*)

Luister via mobiel
QR-Mobiel-luisteren
Artiest VD Week
Radio players

Nu Speelt
Logo-Gegevens

Nu Speelt:

0%