Blog

Bob Offenberg viert 20-jarig jubileum en maakt de cirkel rond met nieuwe single ‘Dat Kleine Dorpscafe’

today1 maart 2024 9

Achtergrond
share close

Hij is pas 27 jaar en toch viert Bob Offenberg alweer zijn 20-jarig jubileum! En de zanger trapt dit jubileum af met zijn nieuwe single ‘Dat Kleine Dorpscafe’ samen met zijn nieuwe maar toch vertrouwde team van Smaragd Music, waarmee het ooit begon.

De productie van zijn nieuwe single ‘Dat Kleine Dorpcafe’ is gedaan door Manfred Jongenelis, geen onbekende van de zanger. Manfred is niet alleen verantwoordelijk voor de productie van vele hits maar was ook verantwoordelijk voor de producties tijdens de start van Bob’s carrière.

Bob: ‘Eigenlijk kwam de in België woonachtige tekstschrijfster Christiane van Hoof per toeval op mijn pad. Ik hoorde in de wandelgangen dat zij dit betreffende liedje had geschreven en nam contact met haar op. Nadat ik de tekst en de melodielijn te horen kreeg steeg mijn enthousiasme. Vooral de verhaallijn sprak mij erg aan. Het gaat over een persoon die alleen en verlaten door de straten loopt. Het is donker en uitgestorven. Op een gegeven moment gaat de deur van een klein dorpscafé op de hoek open en word je uitgenodigd om binnen te komen. In dat café waar een bordje hangt met de spreuk “Don’t worry, be Happy…..en zing een lied”, doet iedereen gezellig mee, de zorgen verdwijnen, dus die missie is geslaagd.

“Muzikaal gezien is het nummer een typische volkse track verpakt in een pakkende, dansbare productie. Het tempo ligt lekker hoog en het geheel is opzwepend. Al met al past het perfect in mijn repertoire. Ik ben in ieder geval heel erg blij met deze gezellige feestplaat en hoop dat veel luisteraars net zo enthousiast zijn.’ aldus Bob.

De single ‘Dat Kleine Dorpscafe’ is vanaf 1 maart 2024 overal te zien en te beluisteren. De beelden van de clip, zijn geschoten door Ger Oerlemans.

Meer info:
https://smaragdmusic.ffm.to/datkleinedorpscafe

Geschreven door Cor Winkels

Rate it

Opmerkingen plaatsen (0)

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (*)

Luister via mobiel
QR-Mobiel-luisteren
Artiest VD Week
Radio players

Nu Speelt
Logo-Gegevens

Nu Speelt:

0%