Blog

Sarina Haggarty – Lipstick To Myself

today1 maart 2024 4

Achtergrond
share close

Sarina Haggarty, een veelzijdige kunstenaar afkomstig uit Londen, Ontario en momenteel bloeiend in de levendige muziekscene van Nashville, heeft een onuitwisbare stempel op de sector. Met een engagement voor constante groei, ze zal dit jaar nieuwe muzikale creaties onthullen, waarin ze haar tentoonstelt
open-minded aanpak en melodische expertise. Stadia hebben gesierd naast gerenommeerde artiesten als Shawn Mendes, Tyler Shaw en Tim Hicks, Sarina’s muzikale reis wordt geïllustreerd door drie albums
naadloos mix van pop-, country- en songwriter-genres.

Samenwerken met gewaardeerde figuren als Moe Berg en producer Dan Brodbeck, Sarina’s muziek overstijgt grenzen en belooft een uniek en meeslepend geluid. Haar internationale tournees door Canada en Europa in 2022 heeft niet alleen vreugdevolle optredens gebracht, maar ook kreeg erkenning, waaronder Lucknow’s Music in the Fields Opkomende artiest en een lokale fanfavoriet-onderscheiding. Actief deelnemen aan de gemeenschap van de CCMA en CMAO, en niet alleen Sarina boeit het publiek als fulltime artiest, maar gebruikt haar muziek ook als een krachtig instrument voor dienstverlening aan de gemeenschap. Sarina’s vrijgevigheid strekt zich uit buiten het podium en deelt haar muzikale reis met organisaties zoals Make-A-Wish, LHSC, CTV, CBC, CORUS en Rogers.

Haar aankomende releases verdiepen zich in thema’s als kracht, liefde en herkenbaarheid persoonlijke verhalen, waardoor een intieme band met fans ontstaat gedeelde emoties en ervaringen. De muzikale odyssee van Sarina Haggarty is een een bewijs van haar toewijding aan het vak, haar vermogen om genres te overbruggen, en haar impactvolle bijdragen aan zowel de muziekgemeenschap als de samenleving groot.

Geschreven door Cor Winkels

Rate it

Opmerkingen plaatsen (0)

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (*)

Luister via mobiel
QR-Mobiel-luisteren
Artiest VD Week
Radio players

Nu Speelt
Logo-Gegevens

Nu Speelt:

0%