Blog

Flyn – Road For Nothing

today8 maart 2024 1

Achtergrond
share close

‘(I Didn’t Walk This) ROAD FOR NOTHING’ is FLYN’s tweede single, een bevestiging van het singer-songwriter talent van deze man van bij ons. Ik mag daar vandaag al aan toevoegen dat FLYN werkt aan zijn later te verschijnen debuutalbum, ‘EVERYBODY WANTS TO BE SOMEONE’.

FLYN zegt zelf dat hij werd ge├»nspireerd door ’the great ones’ (E.L.O., Beatles, George Michael, Pet Shop Boys). Hij bouwt standvastig verder aan zijn plaats in het popspectrum anno 2024. Zijn songs zijn een cocktail van alle catchy ingredi├źnten die zijn muzikale helden ook gebruiken, waarbij producer JO CASSIERS (Bronski, Stan Van Samang) fungeert als de perfecte afwerker.

FLYN staat voor songs, het ambt van songs schrijven, telkens weer nieuwe grenzen opzoekend met zijn nieuwe releases.

Geschreven door Cor Winkels

Rate it

Opmerkingen plaatsen (0)

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (*)

Luister via mobiel
QR-Mobiel-luisteren
Artiest VD Week
Radio players

Nu Speelt
Logo-Gegevens

Nu Speelt:

0%